piatok 28. februára 2014

Maťko a Kubko vítajú návštevu...

Karneval v materskej škole sa 27.02.2014 realizoval v duchu rozprávky o Maťkovi a Kubkovi. Keď sme vymýšľali motiváciu nášho karnevalu, ani sme netušili, že Maťko a Kubko privítajú na karnevale nie len deti preoblečené za nádherné masky, ale aj vzácnu návštevu. Do materskej školy v ten deň zavítali predstavitelia firmy AVEX so sídlom v Oravskej Lesnej p. Uršuliak a p. Bučeková v sprievode pani starostky Ing. Viery Mazúrovej a pána riaditeľa ZŠ s MŠ Mgr. Miroslava Kvaka, aby slávnostne odovzdali do užívania MŠ sponzorský dar chladničku a mrazničkou. Deťom priniesli aj sladkosti a "zafašiangovali" si s nimi, pričom nepohrdli fašiangovým pohostením - šiškami a čajom.
Počas celého karnevalu deti tancovali s Maťkom a Kubkom, aj s niekoľkými rodičmi a spoločne si spievali pesničku...Fašiangy, Turíce...
O vydarenom karnevale sa môžete presvedčiť prezeraním nasledujúcich fotiek...










štvrtok 13. februára 2014

Kde pracujú maminky a ockovia

Skoro všetci dospeláci pracujú. Jeden ocko je traktorista, druhý stolár...maminka kuchárka, ďalšia  teta upratovačka a iná predavačka...A my sme sa vybrali pozrieť, ako niektorí z nich pracujú. Navštívili sme tetu predavačku, urobili sme malý nákup...ešte malá sladkosť na cestu do škôlky.  Dovidenia nabudúce.







Na pracovisku našich rodičov...
Dnes 13. februára sme navštívili naše maminky v škole. Tam pracujú, sú pani učiteľky a učia žiakov, aj našich kamarátov a súrodencov.  Dozvedeli sme sa, čo všetko  v škole robia, kým my sme v škôlke. Nuž občas budeme za nimi nakukovať cez okná v materskej škole. Ďakujeme za lízanky, cukríčky, jabĺčka, obrázky a hlavne za to, že sme mohli prísť k vám na návštevu...Urobili ste nám radosť.

pondelok 3. februára 2014





Snehuliak s horúcim srdcom

Do materskej školy k nám zavítal snehuliak s horúcim srdiečkom. Prečo s horúcim? Lebo v ňom mal veľmi veľa lásky...  Pomáhal každému, kto ho o to poprosil- veveričke, myške, vĺčkovi...o tom sa mohli presvedčiť aj naši škôlkári. A už aj oni vedia, že láskavé srdiečko máme mať všetci, máme si pomáhať a bude nám spolu dobre...