pondelok 16. júna 2014

S batohom do prírody

Dňa  13.6.2014 sme využili príjemné počasie a vydali sme sa  na poldennú vychádzku do našich blízkych lesov. Vychutnávali sme si ich vôňu, krásu a čarovnú atmosféru. Z informačných materiálov sme sa dozvedeli, aké sú pre nás lesy dôležité a prečo ich musíme chrániť.  Vychádzka končila pri obore diviakov, nakŕmili sme ich suchým chlebíkom, občerstvili sme sa aj my čerstvou vodičkou a s veselým spevom sme sa vrátili do škôlky. :)

streda 11. júna 2014

"MAĽOVANÉ KAMIENKY"...



Včera všetky deti zo škôlky kreslili a maľovali, ... ale trošku netradične...                                                                                                Deťom  z  triedy  Slniečka  a  z  triedy  Motýliky  sa  podarilo maľbou vystihnúť tvar kamienka,  ktorý  si  sami  našli  pri  rieke. Deti  z  triedy Margarétky a z triedy Lienky kreslili  kriedami na asfalt rôzne obrázky . Svojimi kresbami vyzdobili prístupové cestičky do MŠ.

utorok 3. júna 2014

DEŇ DETÍ :)

"Dnes je krásne, to bude deň... :) " touto piesňou sa nám začal sviatočný Deň detí, ktorý bol sprevádzaný ľudovými piesňami, hrami a zábavou. "Anička s Jurkom" roztancovali všetky deti, rozdali nanuky, ktoré dostali od sponzora J.Rošťáka. Nakoniec ich čakalo prekvapenie v batohoch, ktoré si rozbalili v triedach s pani učiteľkami a chutný obed od kuchárok. :)











Tešíme sa aj na hračky od CRT.